Informatie  06 - 17224617
Copyright ©2016 by - Stichting Yamaru Nederland  - All Rights reserved

Nieuws

5-11-2016 - Eindelijk positief nieuws :
De container is in Woloan aangekomen en leeggehaald.
20 rolstoelen en 2 tilliften zijn na lange tijd en langzaam draaiende ambtelijke molens op de plaats van bestemming aangekomen.

Donateurs BEDANKT!

Het was de ergenis van het lange wachten (2 jaar) echter waard.  De kinderen in kindertehuis Sayap Kasih kunnen
nu eindelijk in een comfortabele rolstoel zitten, die helemaal aan te passen is naar de houding van de gebruiker en hangen in een ouderwetse rolstoel behoort nu tot het verleden. Wij zijn onze donateurs dan ook zeer dankbaar dat dit, mede door hun bijdrage, gerealiseerd is.

 
Blijf ons vooral steunen, deze kinderen kunnen  niet zonder uw steun !

Ik ben sinds gisteren in Sayap Kasih! Kinderen blij om mij te zien, ik nog veel blijer om hen te zien!! Helaas (voor mij) zijn er 10 kinderen naar huis in verband met de feestdagen. Vanmorgen om 8 uur meteen begonnen met het in elkaar zetten van een aantal rolstoelen.

27-12-16 bericht van Michelle Borsboom

Ik kreeg veel hulp van de jonge broeders en aan het eind van de dag hadden we 5 kinderen in hun stoelen zitten.
Heel veel blije en dankbare gezichtjes! De kinderen zitten vanaf het eerste moment zo ontspannen in die stoelen, ze hoeven er nauwelijks aan te wennen. Heel mooi om te zien. Farhan heeft nog nooit in een rolstoeltje gezeten maar hij geniet!  Vanavond, als ze in bed liggen, nog even alle fixatiebanden goed bevestigen en afstellen en dan mogen ze er morgen weer in!

Speelgoedgroothandel van der Meulen uit Sneek is gul voor de kinderen van Sayap Kasih

Twee medewerkers overhandigen aan Annet Lutz onder andere bellenblaaspotjes, strandballen, ballonnen en een zitzak. Daar zullen de kinderen veel plezier van hebben!

Annet reist in november af naar Indonesië en neemt alvast een deel van de spulletjes mee.Het is te veel om in één keer mee te nemen. Michelle neemt de rest mee als zij in december weer naar Sayap Kasih gaat.

Speelgoedgroothandel van der Meulen bedankt!